Értékesítési
hatékonyságnövelés

Megjelenítő eszközeink és az ADV Cloud tartalomkezelő rendszerben rejlő lehetőségek innovatív módon segítik növelni céged értékesítési hatékonyságát.

Görgess lejjebb és ismerd meg a digitalizáció előnyeit!

Miért ajánljuk?

  • centralizált kezelés

A felhő alapú működésnek köszönhetően a teljes eszközhálózaton megjelenő tartalmak kezeléséhez akár összesen egy személy is elegendő. Rendszerünk használatával csökkenthetőek a reklámtevékenységgel kapcsolatos bér- és járulékos költségek és/vagy hatékonyabban használhatod ki a rendelkezésre álló humánerőforrásokat.

  • gyorsabb és pozitívabb vásárló-befolyásolás

Az emberek 90%-a előbb veszi észre a mozgóképen látott információkat. A kijelzőkön megjelenő kreatív marketinganyagokkal pillanatok alatt megragadható a vásárlók figyelme, az aktuális tartalom gyorsan és egyszerűen, központilag kezelhető. Az ügyfél számára segítséget nyújtó, releváns és vizuálisan szórakoztató tartalmak jelentős mértékben képesek befolyásolni a vásárlói döntéseket.

  • értékesíthető reklámfelület

Tegyél szert plusz bevételre és erősítsd meg üzleti kapcsolatodat a termékek gyártóival, beszállítóival! Az ADV Cloud kampány- és régiókezelő valamint tartalomidőzítés funkciójának köszönhetően – akár kijelzőnként külön-külön, eltérő idősávokban – egy új, innovatív felületet biztosíthatsz a gyártók/beszállítók számára. Az ebből származó bevételed akár többszöröse is lehet mint a rendszer üzemeltetési költsége.

  • ügyfélélményt növel

Az ügyfélélmény ma az egyik legfontosabb tényező, és kulcsfontosságú a piaci pozíció megtartása valamint annak magasabb szintre emelése szempontjából. Az érintőkijelzős kioskokon futtatható áruháztérkép és egyéb, a vásárlót segítő alkalmazások (pl.: hűségrendszerek), az időzíthető részleg és napszak szerint releváns promóciók, termékbemutatók, valamint a vizuális összkép nyújtotta szórakoztató faktor együtt eredményezik az elégedettebb vásárlót és ezzel együtt az eladások, így a profit növekedését.

  • kapcsolatot teremt

A napjainkban tapasztalható túlkínálat miatt fontos, hogy megtudjuk ügyfeleink mit gondolnak termékeinkről, szolgáltatásunkról. Az érintőképernyős mini kioskok segítségével gyorsan és egyszerűen, emberi munkaerő felhasználása nélkül juthatsz hozzá a vásárlók véleményéhez, a begyűjtött adatokból pedig hiteles és pontos képet kaphatsz az aktuális témakörről. A célzott elhelyezésnek köszönhetően a vásárlók akár 4-5 mp alatt leadhatják válaszukat, értékelésüket.

  • pontosabban célzott tartalom megjelenítés

Az ADV Cloud rendszer lehetővé teszi, hogy kijelzőcsoportokat (részlegeket) hozz létre melyeket címkékkel is elláthatsz. Az időzítés funkcióval beállíthatod, hogy egy adott kampány – mely tartalmazhat képet, videót, szöveget vagy webes alkalmazást – mikor melyik eszközön – vagy teljes részlegen – fusson, így a vásárlók mindig az adott napszaknak megfelelő releváns tartalmat láthatják és lehetőség nyílik a részlegek közötti termékkapcsolások megjelenítésére is

  • speciális termékbemutatás

Mutass többet mint ami egy plakáton elfér! Innovatív eszközt biztosítunk a különleges vásárlói csoportoknak szóló és/vagy összetett termékek – pl.: járművek, műszaki cikkek stb. – bemutatásához melyek esetében jelentős befolyásoló tényezővel bír a részletes információ megjelenítés. A videós tartalmak mellett az érintőkijelzős kioskokon akár interaktív alkalmazásokkal is lenyűgözheted ügyfeleidet melyek segítségével közelebbről megismerhetik és személyre szabhatják az adott terméket.

  • csökkenthető költségek

A digitális tartalommegjelenítésre történő átállással közép- és hosszútávon is jelentős mértékben csökkentheted a nyomtatási költségeidet. A tartalmak központi kezelése egyszerű és gyors, az esetleges árváltozások és kiegészítő információk megjelenítése nem okoz többletköltséget. Műszaki csapatot sem szükséges fenntartanod, hiszen a kihelyezett eszközeink teljes  üzemeltetését a szolgáltatáscsomagokba foglalva vállaljuk.

  • központi üzenetmegjelenítés

A termékbemutatók és reklámok mellett az ADV Cloud segítségével központi üzeneteket is megjeleníthetsz – pl.: zárás előtti figyelmeztetések, S.O.S. üzenetek, vevőszolgálati közlemények – melyeket időzítve és úgynevezett  “On Demand” módban is közzétehetsz. Utóbbi funkcióval előre eltárolhatóak olyan kampányok – kép, videó és/vagy szöveg – melyek társítva vannak minden kijelzőhöz, de csak manuális indítás után jelennek meg.

  • biztonságos

A GDPR szabályozásnak megfelelve kiemelt figyelmet fordítunk az adatvédelemre. 
Eszközeink és tartalomkezelő rendszerünk sem vizuális sem egyéb automatizált formában nem gyűjtenek, tárolnak vagy elemeznek ügyfél és fogyasztói adatokat. Véleményfelmérések készítése során közvetlenül a lebonyolító ügyfelünk adatbázisába kerülnek a kitöltött kérdőívek, ezzel elősegítve a biztonságos adatkezelést.

adv cloud™

Tartalomkezelés könnyedén, bárhol bármikor

Böngészőből elérhető rendszerünknek köszönhetően gyerekjáték a kihelyezett eszközökön megjelenő tartalom kezelése! Segítségével rendszerezve tarthatod képeidet, videóidat, kampányokat hozhatsz létre, hozzáadhatod a munkatársaidat a rendszerhez és akár percre pontosan beállíthatod, hogy mikor, hol, milyen tartalom jelenjen meg a kijelzőkön.

adv cloud™

Tartalomkezelés könnyedén, bárhol bármikor

Böngészőből elérhető rendszerünknek köszönhetően gyerekjáték a kihelyezett eszközökön megjelenő tartalom kezelése! Segítségével rendszerezve tarthatod képeidet, videóidat, kampányokat hozhatsz létre, hozzáadhatod a munkatársaidat a rendszerhez és akár percre pontosan beállíthatod, hogy mikor, hol, milyen tartalom jelenjen meg a kijelzőkön.

Már csak egy lépés van hátra.

veDD fel velünk a kapcsolatot!

mindent láttál? tekintsd meg szolgáltatásainkat!