MÉDIAHÁLÓZAT

plakátok helyett hirdess digitális felületeinken!

A közönség rohamosan változó igénye és az egyre magasabbra kerülő ingerküszöb miatt olyan digitális okosfelületeket építünk melyek izgalmas és interaktív élményt nyújtanak a kültéri- és beltéri out-of-home (OOH) reklámozás során egyaránt.

Digitális médiahálózatunk nem csak költséghatékonnyá és egyszerűbbé teszi a reklámtevékenység folyamatait, minőségi megjelenítőink az adott közönség vizuális élményét is nagyban növelik, így felületeink pozitívabb befolyásoló hatással bírnak mint a papír alapú plakátok.

Az aktuálisan jellemző “mennyiségi reklámzajt” letisztult, elegáns felületek váltják melyeken akár hússzor több kampány futtatható mint a city light posztereken, emelett gyorsabban és hatékonyabban ragadják meg a közönség figyelmét.

a digitális ooh hirdetések előnyei

  • költséghatékony

Digitális felületeinket személyre szabható hirdetési csomagokban, perc alapú havidíjas elszámolással értékesítjük.

Áraink meghatározása során alapvető szempont volt, hogy a nagy cégek mellett a KKV szektor szereplői számára is megfizethető lehetőséget biztosítsunk a digitális OOH hirdetések minőségi felületeken történő megelenítéséhez.

  • látványos

A digitális reklámfelületeink növelik a közönség vizuális élményét, ezáltal pozitívabb befolyásoló hatással bírnak mint a papír alapú plakátok.

  • univerzális

Eszközeink statikus tartalom és mozgókép megjelenítésére is alkalmasak, az aktuálisan futó kampányok bármikor egyszerűen módosthatóak.

  • időzíthető

A különböző idősávokra bontott megjelenési csomagok pontosabb célzási lehetőséget és hatékonyabb felületkihasználást biztosítanak hirdetőink számára.

  • környezetbarát

A nyomtatás csökkentésével számottevő mennyiségű papírt és pénzt spórolhatnak ügyfeleink, ezzel védve fáinkat és a természetet.

megjelenítő eszközeink

kiosk_icon

LCD kiosk

lcd_signages_icon

LCD HIRDETŐTÁBLA

lcd_videowall_icon

LCD VIDEOFAL

led_wall_icon

LEDFAL

értékesítési modell

Digitális felületeinket személyre szabható, fix időtartamú hirdetési csomagokban, perc alapú havidíjas elszámolással értékesítjük.

Egy csomag összesen 60 perc/nap megjelenést tartalmaz az adott helyszíncsoport eszközein egy hónapon keresztül. Egy csomagot egy darab kampányhoz lehet felhasználni. A hirdetés lehet statikus tartalom (kép, szöveg) vagy videó. A tartalom rotációs módban – a többi hirdető kampányaival váltakozva – minden napszakban megjelenik.

Minden hirdetőnk – az aktuális kihasználtságtól függően – kiválaszthatja, hogy melyik hálózaton/helyszínen szeretne hirdetési csomagot vásárolni. Több csomag vásárlása esetén lehetőség van a napi megjelenési számok, így a célközönség elérésének növelésére.

A hirdetési csomagok árát kijelzőnként számoljuk.
Az eszközcsoportokba foglalt megjelenítők száma helyszínenként eltér és bizonyos esetekben csak a teljes hálózaton történő hirdetés lehetséges.

  • shuffle kampányok

Az ADV Cloud felhő alapú hirdetéskezelő rendszernek köszönhetően ügyfeleink számára lehetőség nyílik, hogy egy-egy hirdetési csomaghoz tartozókampányon belül több különböző tartalmat is megjelenítsünk. A Shuffle kampányok minden betöltésük alkalmával a bennük foglalt tartalmak közül jelenítenek meg egyet, fix sorrendben, ismétlődve, így alkalmasak például:

– A/B tesztelésre
– Termékcsaládok bemutatására
– Heti akciós termékek megjelenítésére
– Váltakozó videós és statikus tartalom megjelenítéshez
– És egyéb kreatív felhasználásra.

Egy Shuffle kampány legfeljebb 6 különböző tartalmat (kép, videó, szöveg) foglalhat magába. A Shuffle kampányon belüli tartalmak bármikor módosíthatóak.

hirdetés indítása

Már csak egy lépés van hátra.

vedd fel velünk a kapcsolatot!