adv_favicon_1024_bw

néhány szó rólunk

Az ismert digital signage megoldásokat újragondoltuk és kényelmi szolgáltatásokkal egészítettük ki, hogy ügyfeleink számára egyedi havidíjas szolgáltatáscsomagokban, műszaki szaktudás és akár kezdeti eszközberuházás nélkül tegyük elérhetővé innovatív hirdetési eszközeinket és az ADV Cloud felhő alapú tartalomkezelő rendszert.

Termékeinkkel és szolgáltatásainkkal olyan módon szeretnénk egyszerűbbé és hatékonyabbá tenni ügyfeleink reklám- és kommunikációs tevékenységét, hogy a fogyasztók számára az szórakoztató és egyben hasznos legyen. A digitalizáció útján haladva célunk, hogy eszközeink és szolgáltatásaink használata által ügyfeleink nyomtatott reklámanyagának mennyiségét drasztikusan csökkentsük, ezzel megóvva fáinkat és védve a természetet.

fókuszban a kényelem

Ügyfeleink kényelme és elégedettsége a legfontosabb számunkra, ezért a digitális hirdetőtáblák használatával kapcsolatos három alappillér mindegyikére nagy hangsúlyt fektetünk.

devices_icon_500

ESZKÖZÖK

Ügyfeleink számára az optimális hardveres megoldásokat biztosítjuk. Kizárólag minőségi, professzionális felhasználásra készült eszközökkel dolgozunk.

SZOFTVER

Böngészőből elérhető rendszerünknek köszönhetően gyorsan és könnyen, központilag kezelhető a kihelyezett eszközökön megjeleníteni kívánt tartalom.

MANAGEMENT

Ügyfeleink részére teljeskörű műszaki üzemeltetést, online és telefonos támogatást, valamint meghibásodás esetén díjmentes eszközcserét biztosítunk.

digitalizáció és
környezetvédelem

A fenntartható fejlődés kiemelten fontos számunkra.
A digitalizáció útján haladva célunk, hogy eszközeink és szolgáltatásaink használata által ügyfeleink nyomtatott reklámanyagának mennyiségét drasztikusan csökkentsük, ezzel megóvva a fáinkat és védve a természetet.

Az Adversio csapata ezért vállalja, hogy minden évben annyi facsemetét ültet el ahány darab digitális eszközt értékesített/adott bérbe az adott évben ügyfelei részére.

Tedd meg az első lépést a digitalizáció irányába és légy részese a kezdeményezésnek!

FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSED?

vedd fel velünk a kapcsolatot!

mindent láttál? ismerd meg a DIGITAL SIGNAGE ELŐNYEIT!