felhasználás a vendéglátásban

Digitális hirdetőtbláink és az ADV Cloud tartalomkezelő rendszer tökéletes párost alkotnak a vendéglátóipari egységekben történő alkalmazás esetén is! Időzíthető happy hour akciók, látványos és célzott napi ajánlatok, allergén összetevők részletes bemutatása könnyen, gyorsan, hatékonyan. Ragadd meg vendégeid figyelmét, nyújts lenyűgöző vizuális élményt, jeleníts meg több információt és tedd hatékonyabbá az értékesítést!

Görgess lejjebb, hogy megismerhesd a digitális innováció előnyeit!

Miért ajánljuk?

  • centralizált kezelés

A felhő alapú működésnek köszönhetően a teljes eszközhálózaton megjelenő tartalmak kezeléséhez akár összesen egy személy is elegendő. Rendszerünk használatával csökkenthetőek a reklámtevékenységgel kapcsolatos bér- és járulékos költségek és/vagy hatékonyabban használhatod ki a rendelkezésre álló humánerőforrásokat.

  • gyorsabb és pozitívabb vásárló-befolyásolás

Az emberek 90%-a előbb veszi észre a mozgóképen látott információkat. A kijelzőkön megjelenő kreatív marketinganyagokkal pillanatok alatt megragadható a vendégek figyelme, az aktuális tartalom gyorsan és egyszerűen, központilag kezelhető. A vendégek számára segítséget nyújtó, releváns és vizuálisan szórakoztató tartalmak a vendéglátásban kiemelten jelentős mértékben képesek befolyásolni a vásárlói döntéseket.

  • értékesíthető reklámfelület

Tegyél szert plusz bevételre és erősítsd meg üzleti kapcsolataidat a termékek gyártóival, beszállítóival! Az ADV Cloud kampány- és régiókezelő valamint tartalomidőzítés funkciójának köszönhetően – akár kijelzőnként külön-külön, eltérő idősávokban – egy új, innovatív felületet biztosíthatsz a gyártók/beszállítók számáraAz ebből származó bevételed akár többszöröse is lehet mint a rendszer üzemeltetési költsége.

  • ügyfélélményt növel

Az ügyfélélmény ma az egyik legfontosabb tényező, és kulcsfontosságú a piaci pozíció megtartása valamint annak magasabb szintre emelése szempontjából. Az érintőkijelzős kioskokon futtatható interaktív alkalmazások (pl.: kuponrendszerek, allergén összetevők tájékoztatója), az időzíthető – napszaknak megfelelő – promóciók, termékbemutatók, valamint a vizuális összkép nyújtotta szórakoztató faktor együtt eredményezik az elégedettebb vásárlót és ezzel együtt az eladások, így a profit növekedését.

  • kapcsolatot teremt

A napjainkban tapasztalható túlkínálat miatt fontos, hogy megtudjuk ügyfeleink mit gondolnak termékeinkről, szolgáltatásunkról. Az érintőképernyős mini kioskok segítségével gyorsan és egyszerűen, emberi munkaerő felhasználása nélkül juthatsz hozzá a vendégek véleményéhez, a begyűjtött adatokból pedig hiteles és pontos képet kaphatsz az aktuális témakörről. A célzott elhelyezésnek köszönhetően a vásárlók akár 4-5 mp alatt leadhatják válaszukat, értékelésüket.

  • pontosabban célzott tartalom megjelenítés

Az ADV Cloud rendszer lehetővé teszi, hogy kijelzőcsoportokat (részlegeket) hozz létre melyeket címkékkel is elláthatsz. Az időzítés funkcióval beállíthatod, hogy egy adott kampány – mely tartalmazhat képet, videót, szöveget vagy webes alkalmazást – mikor melyik eszközön – vagy teljes részlegen – fusson, így a vendégek mindig az adott napszaknak megfelelő releváns tartalmat láthatják és lehetőség nyílik a termékkapcsolások  gyors és egyszerű megjelenítésére is.

  • speciális termékbemutatás

Mutass többet mint ami egy plakáttal lehetséges! Innovatív eszközt biztosítunk a különleges vásárlói csoportoknak szóló és/vagy összetett ételek, italok – pl.: gluténmentes, vegán, paleolit stb. termékek – bemutatásához melyek esetében kiemelten fontos és jelentős befolyásoló tényezővel bír a részletes információ megjelenítés. A videós tartalmak mellett az érintőkijelzős kioskokon akár interaktív kínálat-bemutató alkalmazásokkal is lenyűgözheted vendégeidet.

  • csökkenthető költségek

A digitális tartalommegjelenítésre történő átállással közép- és hosszútávon is jelentős mértékben csökkenthetőek a nyomtatási költségek. A tartalmak kezelése egyszerű és gyors, az esetleges árváltozások és kiegészítő információk megjelenítése nem okoz többletköltséget. Műszaki csapatot sem szükséges fenntartanod, hiszen a kihelyezett eszközeink teljes műszaki üzemeltetését a szolgáltatáscsomagokba foglalva vállaljuk.

  • központi üzenetmegjelenítés

A termékbemutatók és reklámok mellett az ADV Cloud segítségével központi üzeneteket is megjeleníthetsz – pl.: Happy hour akciók, S.O.S. üzenetek stb. – melyeket időzítve és úgynevezett  “On Demand” módban is közzétehetsz. Utóbbi funkcióval előre eltárolhatóak olyan kampányok – kép, videó és/vagy szöveg – melyek társítva vannak minden kijelzőhöz, de csak manuális indítás után jelennek meg meghatározott időtartamban.

  • biztonságos

A GDPR szabályozásnak megfelelve kiemelt figyelmet fordítunk az adatvédelemre. 
Eszközeink és tartalomkezelő rendszerünk sem vizuális sem egyéb automatizált formában nem gyűjtenek, tárolnak vagy elemeznek ügyfél és fogyasztói adatokat. Véleményfelmérések készítése során közvetlenül a lebonyolító ügyfelünk adatbázisába kerülnek a kitöltött kérdőívek, ezzel elősegítve a biztonságos adatkezelést.

adv cloud™

Tartalomkezelés könnyedén, bárhol bármikor

Böngészőből elérhető rendszerünknek köszönhetően gyerekjáték a kihelyezett eszközökön megjelenő tartalom kezelése! Segítségével rendszerezve tarthatod képeidet, videóidat, kampányokat hozhatsz létre, hozzáadhatod a munkatársaidat a rendszerhez és akár percre pontosan beállíthatod, hogy mikor, hol, milyen tartalom jelenjen meg a kijelzőkön.

adv cloud™

Tartalomkezelés könnyedén, bárhol bármikor

Böngészőből elérhető rendszerünknek köszönhetően gyerekjáték a kihelyezett eszközökön megjelenő tartalom kezelése! Segítségével rendszerezve tarthatod képeidet, videóidat, kampányokat hozhatsz létre, hozzáadhatod a munkatársaidat a rendszerhez és akár percre pontosan beállíthatod, hogy mikor, hol, milyen tartalom jelenjen meg a kijelzőkön.

Már csak egy lépés van hátra.

veDD fel velünk a kapcsolatot!

mindent láttál? tekintsd meg szolgáltatásainkat!